Klienterne siger

Jeg kom til Lea på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg kæmpede med forskellige ting som jeg havde båret med mig siden min barndom. De fyldte meget i mig daglige liv, og jeg havde meget svært ved at adskille mig fra dem. Jeg beskyldte mig selv det meste, og var meget hård ved mig selv. I det rum, der opstod mellem Lea og mig, gav hun mig den omsorg, ro og på sin vis tilgivelse som jeg ikke kunne give mig selv. Det var meget rørende for mig, og jeg oplevede det som en stor lettelse. På samme måde føler jeg en stor fortrolighed mellem hende og jeg, og det har for mig været den største lettelse. Dette tror jeg skyldes Lea som menneske og hendes måde at se og føle ting på. Det er noget, der har betydet og stadig betyder meget for mig. Med tiden dykkede vi længere ned i roden til de udfordringer som jeg har. Det er en lang proces for mig, og noget som jeg stadig har svært ved. Igen oplever jeg, at Lea er tålmodig og tager udgangspunkt i, hvor jeg er i mit liv og samtidig, hvor jeg mentalt befinder mig den dag. Nu går jeg hos Lea mere sporadisk når, der dukker ting op hos mig, som jeg har brug for at se på og bearbejde. Det er en stor lettelse for mig løbende at kunne kontakte Lea, og vide at der er et menneske i mit liv, som jeg altid føler mig tryg hos, og som på rolig og forunderlig vis altid formår at føre mig videre i den rette retning.

Ida 25 år

 

Jeg startede i terapi hos Lea, fordi jeg følte, at de samme problematikker i mine relationer blev ved at dukke op. Især når det kom til mit forhold til mænd. Jeg følte mig hurtigt tryg sammen med Lea, hvilket har gjort, at jeg har kunne dykke ned i mig selv og har lært mig selv bedre at kende. Jeg har været glad for at være hos Lea, og den måde vi har arbejdet sammen på – hvor jeg har fået bearbejdet nogle gamle oplevelser og mønstre. Jeg har lært at mærke efter i min krop og lytte til min intuition, hvem jer er, og hvad der er godt for mig.

Anne 26 år

Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv er at starte i terapi hos Lea. Leas forståelse og erfaring har gjort det muligt at klarlægge mine destruktive mønstre og årsager dertil – og hun formår at skabe en forbindelse mellem det kropslige og det psykiske – og for første gang i mange år, kan jeg mærke og reflekterer over min krops signaler. Lea formår altid at stille de rigtig gode spørgsmål, og hun hjælper mig til at se min verden i forskellige nuancer, i stedet for sort og hvid. Lea skaber nogle trygge og tillidsfulde rammer, hvor det er muligt at åbne op og give slip på alt det der synes ubærligt og svært. Jeg er aldrig i tvivl om at Lea er med mig i hvert skridt af min rejse til at blive den bedste version af mig og jeg kan kun give hende de varmeste anbefalinger.

Sisse 37 år

 

Jeg bliver ved med at komme hos Lea, fordi hun ikke giver/forærer mig svarene, men guider mig til at finde dem selv. Den helt store forskel for mig er, at det er MIG, der finder frem til svarerne. Svarene har hele tiden været der – inde i mig – Lea hjælper mig med at finde dem.

 Mette (i 30´erne)