Parterapi

København

Parterapi – der er flere grunde til at gå i parterapi. Det kan være dit parforhold er ved at gå i stykker, og der er brug for akut hjælp, eller at du og din partner gerne vil udvikle jer sammen og lære hinanden bedre at kende.

Mit udgangspunkt med parterapi er, at jo bedre et par lærer hinanden at kende og ser og lytter til hinanden, som I er, med omsorg og forståelse, jo mere kærlighed er der plads til.

Jeg hjælper jer hele vejen, men det er vigtigt at I hver især ved, at det kræver samarbejde og gå på mod at udvikle og reparere et parforhold. Gør I det, vil i kunne alt det I ønsker jer.

I vil få værktøjer til bedre kommunikation og samvær, I vil få værktøjer til en mere bevidst tilgang til jer selv og relationen, og I vil få værktøjer til at forstå reaktionsmønstre og adfærd.

Målet er at I går fra et parforhold til et kærlighedsforhold, hvor den nye form for kommunikation og kontakt kan føre til mere nærhed, samhørighed, sex og intimitet og rum til dig selv og rum til jer. I vil opleve at få et langt mere positivt parforhold.

Parterapien foregår mellem jer, hvor kontakten mellem jer er essentiel i forhold til, at det er den vi skal reparere og udvikle. Jeg hjælper jer med at styrke den kontakt, gøre jer bevidste om, hvad i hver især giver til det mønster I kan ryge ind i, som kan være og er smertefuldt, hårdt, opgivende og sorgfuldt. Jeg guider jer i dialogen med hinanden, hvor I hver især får mulighed for at udtrykke jeres frustration, længsler og følelser. Jeg går bag om, så vi i terapien ikke bare gentager det I gør derhjemme. Mit fokus er blandt andet på at gå uden om bebrejdelser, beskyldninger, tolkninger, pegen fingre og skæld ud, så dialogen kan være en nyskabende kontakt mellem jer og en bevidstgørelse af jeres relation. Du kan ikke forandre det du ikke ved!

Vi vil dykke ned i jeres mønster og jeg vil hjælpe jer til at bevidstgøre, hvad der sker i jer sammen – jeres relation – og hvad der sker i jer hver især. Rigtig ofte tager vores forsvar over, så det kan se ud som om vi er vrede, kolde eller ligeglad. Vi trækker os, skælder ud, græder, flygter m.m., men egentlig vil vi så gerne kunne række hånden frem og sige hjælp mig, eller jeg savner dig eller lige nu er jeg såret og jeg har brug for dig.

Derudover bruger jeg også alt det I allerede kan, gør det tydeligere for jer og giver jer muligheden for, at det kommer til at fylde mere og bliver tydeligt, så I kan få mere af det også. Hvor efter siger vi til vores partner hvad det er vi værdsætter ved ham eller hende?

Det er vigtigt at vide, at i et parforhold skal vi ikke være ens, vi skal kunne være med hinandens forskelligheder.

Når vi i vores relationer åbner op for hinanden kan det til tider være meget sårbart, men med et åbent hjerte, kan kærligheden og parforholdet nå rigtig langt.

Alt hvad vi gør påvirker – vi kan ikke ikke påvirke.

Der er altid en vej til et bedre parforhold!

Jeg tilbyder bla. hjælp til

  • Kriser i parforholdet – store som små
  • Utroskab
  • Seksualitet
  • Tillidsbrud
  • Skænderier – små som store
  • Kørt træt i hverdagen
  • Uenighed om børneopdragelse
  • Udvikling af parforholdet
  • Mere kærlighed og omsorg

Jeg vil i samarbejde med jer, åbne op for en ny måde at være med konflikterne på og give viden til, hvorfor vi reagerer som vi gør, og hvordan vi kommer en anden vej. Dette blandt andet ved at lære at lytte til hinanden og via en omsorgsfuld metode give jer mere bevidsthed om jer selv og hinanden.

Skriv eller ring for at høre om jeg kan hjælpe jer!

Parterapien foregår i min klinik centralt i København tæt på Nørreport station.