Psykoterapi

Individuel terapi i København

Psykoterapi. Ønsker du en større frihed til at være dig, og leve det liv du ønsker? Søger du personlig udvikling, eller er du ramt af problematikker som ligger dybere end det?

Psykoterapi kan give dig livskvalitet og livsgnisten tilbage.

Jeg arbejder ud fra den opfattelse, at vi inde i os har ressourcer til at få det liv vi ønsker, men vi kan have brug for hjælp og støtte til selv at få kontakt til ressourcerne. Der kan være stress, angst, depression, selvværdsproblematikker, spiseforstyrrelser eller andet, som kan være symptomer på bagvedliggende oplevelser og følelser. For at befri os selv som mennesker, skal vi have fat i vores ressourcer og det vi allerede kan. På den måde er der større tilgængelighed til at gøre noget ved det, der bliver udfordrende.

Ligeledes sker der noget med os, når vi oplever sorg og krise, så som dødsfald, tab af kærlighed, ulykker med mere.

Jeg arbejder med det hele menneske, og ud fra det du kommer med af følelser, problematikker, temaer, fornemmelser med mere.

Målet med den individuelle psykoterapi er, at du kan komme tættere på det liv du ønsker, blive mere hel og få en større forståelse og omsorg for dig selv.

Psykoterapi er for alle og kan blandt andet bruges til

Personlig udvikling. Er der noget du har svært ved at overkomme i hverdagen, eller vil du gerne lære dig selv bedre at kende?

Har du selvværdsproblematikker, angst, depression og/eller stress, kan psykoterapi også være en mulighed for at tage hånd om dette. Det kan komme til udtryk på flere forskellige måder og i forskellige grader.

Sorg og krise. Er du for nyligt blevet skilt, eller har du mistet en der stod dig nær. Eller måske er du bare i krise og ved ikke helt hvorfor. Her kan psykoterapien være en hjælp til at komme igennem krisen og sorgen, og samtidig være med til at udvikle dig som menneske.

Selvværdsproblematikker, angst, depression og stress. Lider du af en eller flere af disse ting, og har du svært ved at finde hoved og hale i det og komme videre?

Få udtrykt følelser og behov. Har du en snert af ensomhed eller er du i en anden form for eksistentiel krise eller udvikling? Har du i dine relationer svært ved at være dig selv, få udtrykt dig og stået ved den du er?

Supervision i forhold til dit arbejde. Det kan enten være fagligt (inden for mit fag og i fag med menneskelige relationer), eller noget mere personligt relateret.

Jeg giver terapi i mine lokaler på Østerbro i København. Kontakt mig for mere info og tidsbestilling. Du er meget velkommen.