Workshops

Grupper

  Workshop for par

 

  • En weekend der kan give jer et boost i jeres parforhold

Nu får du en fantastisk chance for at deltage i en workshop, hvor du sammen med din partner får værktøjer til at kommunikere, bliver mere bevidst omkring jeres mønstre og får mulighed for at få mere romantik ind i jeres parforhold.

Workshoppen hedder ”Getting the love you want” (foregår på dansk) og er udviklet gennem 40 år, og har vist sig at give de fleste par et godt boost ind i deres relation med de udfordringer der må være.

Har du og din partner overvejet parterapi, kan dette være et alternativ eller et supplement. Hvad enten I udfordres af skænderier, kommunikationsproblemer, har oplevelse af at være gået lidt i stå eller i måske gerne vil udvikle jeres forståelse af hinanden, uddybe kontakten mellem jer og have mere passion i jeres forhold, så kan denne workshop være noget for dig og din partner.

Workshoppen er for alle par i alle stadier af parforholdet. Hvad enten i nyforelskede og gerne vil arbejde forebyggende, eller i oplever at side fast i opslidende mønstre,  kan workshoppen give jer noget at arbejde videre med.

Vores par workshop er udformet til par, der ønsker at arbejde mere bevidst og målrettet med såvel de små problemer i hverdagen, som de mere fundamentale.

Rammerne for workshoppen er, at du og din partner i plenum vil få oplæg om parforholdets dynamikker, udviklingen i parforholdet, fra forelskelse til konflikt, bevidstgørelse af barndommens betydning for parforhold, og ikke mindst, hvordan skænderier kan være mulighed for udvikling.

I mellem oplæggene arbejder i individuelt med jeres partner. Hvert par får et særskilt rum til rådighed. Her går i ud efter hvert oplæg og øver de værktøjer i har fået fremlagt, som bl.a. er den bevidste dialog. I får en manual til dette, som I kan tage med jer hjem bagefter.

Hvad får du og din partner ud af workshoppen?

I vil få indblik i, hvorfor i har valgt hinanden. I vil få værktøjer til kommunikation, forståelse af i kilden til jeres konflikter og dermed mulighed for at løse disse på en ny måde. I vil også få øvelser til genromantisering af parforholdet. Formålet er at få et sjovere og dybere forhold til hinanden.

Par workshoppen er en pædagogisk weekend. Det vil sige det er ikke gruppeterapi, men en pædagogisk weekend med terapeutisk virkning. I plenum, hvor gruppen er samlet, kan der deles det du, eller I, har lyst til, eller du kan lade være. Det er ikke i gruppen, der arbejdes terapeutisk, men ude i jeres individuelle rum.

Alt i alt en god investering i jeres parforhold.

Vi er Lea Haderup og Annemarie Bergholt, som nu udbyder denne workshop, som et led i vores uddannelse til Workshop Presenters. Vi er begge certificeret og erfarne imago parterapeuter.

Annemarie er psykolog, og har stor erfaring fra mange år som privatpraktiserende psykolog, hvor arbejdet med par og relationer har fyldt meget.

Lea Haderup er psykoterapeut, og arbejder i klinikken med par og individuelle klienter og har bl.a. undervist på akademiet for psykoterapi og har altid været optaget af det relationelle i kærlighedsforhold herunder parforhold, familier mm.

Prisen er stærk reduceret, da der selvfølgelig vil være en del nye præsentationer og erfaringer, vi begge skal gøre os. I er dog sikret i at være i erfarne hænder. Normalt koster denne weekend 7500 pr par, men vi vil gerne tilbyde den til 2000 kr. pr par inkl. kaffe, the, snack og kage ad libitum til hele weekenden.

Workshoppen afholdes  d. 4. & 5.  februar 2023 i Ahlefeldtsgade 18 i Imagohuset. Vi starter kl. 10 lørdag og slutter kl. 17. Søndag starter vi også kl. 10 og slutter kl. 16. Der vil være en times frokost pause midt på dagen, hvor det vil være muligt at gå ud i de nærliggende cafeer.

for tilmelding og mere information.