Workshops

Grupper

Så træk dog dit vejr

-og find ind til dig selv

Vores vejrtrækning er en af nøglerne til at mærke os selv fysisk og psykisk. Vi får via vejrtrækningen forbindelse til vores krop, vores følelser og grundlæggende til vores behov.

Mange af os, der har en travl hverdag med børn, arbejde, mand, kone, kæreste, familie, pligter og så videre, har ofte en lidt forsømt vejrtrækning.
Denne dag vil vi sammen dykke ned i vejrtrækningen, lave øvelser, tale om hvornår vi mærker os selv mest, hvornår det bliver svært at mærke os selv, hvad du kan gøre for at slappe mere af, få større kontakt til dig selv, mere ro, afstresse og så videre

Først og fremmest vil vi trække vejret….Ahaaah!
Rummet vil være trygt og godt, og der er max. 10 deltagere. (min. 5).

eller tlf 29893523
Tilmelding er bindende.

”Retten til at leve begynder med vores første åndedrag. Hvor stærkt vi føler denne ret afspejler sig i, hvor godt vi trækker vejret. Hvis vi alle trak vejret lige så naturligt, som dyr gør det, ville vores energi niveau være højt, og vi ville sjældent lide af kronisk træthed eller depression. Men de fleste mennesker i vores kultur trækker vejret overfladisk og har en tendens til at holde vejret. Og hvad værre er: de er end ikke klar over, at de har et åndedrætsproblem.” – Citat Alexander Lowen, Den guddommelige krop

Workshoppen henvender sig til dig der gerne vil mærke dig selv tydeligere. Du kan have en baggrund indenfor det psykologiske/psykoterapeutiske fag, men dette er ikke et must.

Dagens program

Vi starter dagen med nænsomt at finde det rum, vi skal trække vejret i sammen.
Der vil være en vekslen mellem kropslige vejrtræknings øvelser og grounding. Det hænger naturligvis sammen og der vil også være øvelse der kombinerer grounding og vejrttrækning.
Der vil både være individuelle øvelser og enkelte par øvelser.
Derudover samler vi op ved samtale, så krop og sind hele tiden arbejder sammen og forankre noget af det, kroppen får trænet i de timer workshoppen varer.
Der vil være et par pauser indlagt og ellers efter behov.
Jeg er der og skaber et trygt og godt rum.

Jeg arbejder organisk dvs., at jeg ser/mærker hvor gruppen bevæger sig hen ift dynamik og behov og vil derfor løbende dreje dagen derhen hvor det giver mest mening.

Du vil gå fra dagen med mere bevidsthed omkring dig selv og din måde at mærke dig på både kropsligt og mentalt.
Vejrtrækningsøvelser som du kan bruge videre.
Groundingøvelser som du ligeledes kan bruge videre.
Ikke mindst har du fået en dag hvor det handler om at finde mere af dig.

Min vej ind i det kropslige arbejde går langt tilbage. Jeg begyndte som barn at danse og har danset alt hvad jeg kunne komme i nærheden af. Grundet en alvorlig knæskade drejede jeg dansen mere over i teaterets verden og fik en uddannelse fra Cantabile 2, hvor Butho, centrering, udholdenhed med mere var en del af træningen.

Da jeg for over 10 år siden startede min uddannelse indenfor organisk psykoterapi fik det kropslige et nyt udtryk. Nemlig at finde vejen ind til min krops natur og dens naturlige udtryk og behov.
Dette er for mig en vedvarende rejse, som jeg bliver ved med at vende tilbage til. For mig er det en livslang proces.
Jeg tager terapeutisk udgangspunkt i bioenergetikken, biosyntesen, bevidstheden omkring vores nervesystem og bindevæv. Inspiration finder jeg ud i mangt og meget – eks. Mine børns måde at være i verden på med deres krop, arbejdet som underviser, arbejdet med mine klienter, efteruddannelse og alt den kropslige erfaring jeg selv har gjort mig.

Generationsworkshop

Jeg tilbyder løbende generationsworkshops for  forældre/voksent barn (min. 20 år).

Er du interesseret så tilmeld dig allerede nu, for at sikre dig en plads. Vi tager maks. 5 “par”, så vi kan støtte op og være nærværende for hver enkelt.

Vi tilbyder en weekend-workshop, hvor vores fokus vil være at forbedre og styrke din relation til din forælder eller til dit voksne barn.

Formen vil være at arbejde i gruppen, eventuelt i mindre grupper og her arbejde sammen med din forælder eller dit voksne barn. Vi mener, at det er styrkende og inspirerende at høre andres historier omkring deres relation. Der vil være en god og omsorgsfuld struktur, der støtter op om jeres arbejde. Der vil være små oplæg fra os om vores relation, lidt teori om relationer, pararbejde og samling i gruppen.

Vi arbejder med

  • Hvordan jeres relation er lige nu. Det kan for eksempel være, hvilke følelser og fornemmelser der kommer i spil, og hvordan disse kommer til udtryk i jeres samvær.
  • Hvilke udfordringer I har og lige så vigtigt, hvilke ressourcer jeres relation har, og hvilke ønsker i har hver især for relationen.

Vi kommer ind på tilknytning, familiens mønstre, kontakt og kommunikation og jeres dynamik. Ydermere tager vi det i spil som I kommer med i det omfang det giver mening.

Vi arbejder naturligvis med respekt for den enkelte deltager.

Vi er selv mor og datter og har haft stor glæde af at arbejde med vores relation. Dette giver noget helt særligt i vores samarbejde, og mening og indhold til workshoppen.